Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Privacy policy

HomePrivacy policy

CINE SUNTEM?

Lerida International S.R.L. este o companie inregistrata in Romania responsabila avand sediul social in Bucuresti, Sos. Odai 379-381, Sector 1, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/573/2001, avand Codul de identificare fiscala 13958995.

DATE PERSONALE PRELUATE

Politica noastra personala de confidentialitate a datelor reglementeaza utilizarea si stocarea datelor dumneavoastra.

Lerida International S.R.L. este un operator de date cu caracter personal. Colectam urmatoarele tipuri de date personale de la dvs.:

 

 • Nume si prenume
 • E-mail
 • Numar de telefon
 • Detalii de facturare si plata

DE CE AVEM NEVOIE DE ELE?

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a va oferi urmatoarele servicii:

Comenzi

 

 • Nume si prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
 • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a va confirma comanda si pentru a va informa despre stadiul comenzii dvs
 • Numar de telefon – va vom contacta daca apar probleme la livrarea produselor dvs
 • Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
 • Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a va emite factura

Suport

 

 • Nume si prenume – avem nevoie de aceste date pentru a va identifica
 • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastra pentru a va rezolva problema
 • Numar de telefon – va vom contacta pentru a grabi rezolvarea unei probleme; comunicarea va fi înregistrata pentru a documenta problema dvs si rezolvarea ei

Comportament online | Functionarea site-ului lerida.ro

 

 • NU colectam date personale pentru istoria navigarii pe site-ul lerida.ro
 • Utilizam doar cookie-urile necesare pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia – citeste despre Politica Cookie
 • Colectam adresa IP in cadrul formularului de contact pentru filtrarea si detectarea atacurilor din internet si a mesajelor tip spam

CE FACEM CU ELE?

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate în cadrul companiei Lerida International S.R.L. situata în România. Gazduirea si stocarea datelor dumneavoastra are loc in Uniunea Europeana.

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:

 

 • FAN Courier si Urgent Cargus – furnizori servicii de curierat

CAT TIMP PASTRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Pentru comenzi, datele dvs personale dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexeaza documentelor financiar-contabile, vor fi pastrate 10 ani conform dispozitiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finantelor Publice si nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. Dupa 10 ani aceste date vor fi distruse.

CARE SUNT DREPTURILE DVS.?

Daca aveti motive sa credeti ca orice date personale pe care le detinem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati sau sa cereti sa fie sterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii si de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la marius.dragan@johndoe.ro.

Daca doriti sa inaintati o plangere legata de modul în care v-am procesat datele personale, contactati responsabilul cu protectia datelor la urmatoarea adresa de e-mail marius.dragan@johndoe.ro. Responsabilul cu protectia datelor va lua legatura cu dumneavoastra pentru a solutiona problema ridicata.

Venim in intampinarea dvs. cu un formular în care aveti posibilitatea de a solicita accesul sau ștergerea datelor lor personale, stocate pe acestea site:

 

De asemenea puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro si puteti depune o plângere la ei.

 

Are you 18 or older? This website requires you to be 18 years of age or older. Please verify your age to view the content, or click "Exit" to leave.